Om kampagnen

Doner dine kørte cykelkilometer til en lokal idrætsforening, og støt dem i konkurrencen om at vinde 10.000kr – og et besøg af Kasper Asgreen.

Når du registrerer din kørte kilometer herpå siden, kan du donere dem til en lokal idrætsforening og hjælpe dem med at køre flest kilometer fra 14.marts til 1. december, hvor den vindende forening bliver fundet.

Præmien er en donation på 10.000kr og et besøg af Kasper Asgreen, som brænder for at inspirere de unge i foreningerne – uanset sportsgren. Han vil komme ud og fortælle om at være professionel idrætsudøver og hans rejse, eller cykle en tur med foreningen.

Når du cykler med, vil du samtidig kunne vinde fede OTA-præmier og udfordre andre til at køre med dig. Se også vores blogunivers, hvor du kan læse tips og tricks fra vores ambassadører og cykling generelt.

Danmark cykler 2022 – kom godt fra start med OTA Solgryn
I et år, hvor cykling ligger de fleste danskere på sinde, er OTA Solgryn gået ind i et samarbejde med to af Danmarks største cykeltalenter på hhv. kvinde og herresiden, Kasper Asgreen, og Cykel-Cille for at motivere alle danskere til at hoppe på cyklen og komme ud i den danske natur. OTA Solgryn og en aktiv livsstil går hånd i hånd, så vi håber, at I har lyst til at cykle med, og vi glæder os til at se jer derude.

Del dit cykel-moment #komgodtfrastart #danmarkcykler

Tilbage