Udfyld din profil

Postnr(Required)
Fødselsdato(Required)
Consent(Required)
Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår for deltagelse i ”Danmark cykler” og konkurrencer på OTA Solgryns sociale medier.

Følgende generelle vilkår gælder ved deltagelse i alle konkurrencer, arrangeret af OTA Solgryn. OTA Solgryn kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset forum som f.eks. Facebook, Instagram, otasolgryn.dk, en forening eller andre hjemmesider.

 • Deltagere skal være fyldt 12 år.
 • Konkurrenceperiode ”Danmark cykler” 14.marts – 1.december 2022.
 • ”Danmark cykler” er en præstationspræget konkurrence og vindes således af den forening, som cykler flest kilometer i kampagneperioden.
 • Det er gratis at deltage i vores konkurrencer, dog kræver deltagelse i ”Danmark cykler” tilmelding via OTA Solgryns hjemmeside. Det er ikke tilladt at oprette flere brugerprofiler pr. person.
 • Forsøg på snyd‐ifbm. Registrering / donation af kørte kilometer og brug af falsk navn og fødselsdato vil medføre udelukkelse af konkurrencen og sletning af profil.
 • OTA‐solgryn alene vurderer, om tilmeldingen / adfærd lever op til betingelserne, og hermed kan godkendes.
 • Når du deltager i ”Danmark cykler” eller anden konkurrence ved OTA Solgryn, accepterer du konkurrencebetingelserne.

Konkurrencer har til formål at markedsføre OTA Solgryn og at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod OTA Solgryn. Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er OTA Solgryns ejendom.

Vindere af konkurrencer:

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via sociale medier, e-mail eller telefon.
Vi forbeholder os ret til at offentliggøre navn, by og billeder på otasolgryn.dk og sociale medier relevant for konkurrencen af den forening, som vinder, «Danmark cykler.” Ligeledes accepterer deltagere i socialt medie konkurrencer og konkurrencer på otasolgryn.dk, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen form for vederlag. Svarer vindere ikke tilbage på vores henvendelse indenfor 7 arbejdsdage, så vil han/hun miste rettigheden til præmien, og der vil i stedet blive trukket en ny vinder.

Præmier generelt:

 • Præmier vundet ifbm. Konkurrencer på OTASolgryn.dk eller sociale medier afsendes til vinderne med track and trace afhentes disse ikke rettidigt. Frafalder dennes ret til præmien.
 • Præmier kan ikke ombyttes til kontanter.
 • OTA Solgryn afholder gevinstafgift af præmien.

Hovedpræmie ”Danmark cykler” trækkes 1. december 2022

 • Værdi 10.000kr som doneres til foreningen.
 • Et personligt besøg af Kasper Asgreen til foreningen.

Personlige oplysninger:

Når du tilmelder dig ”Danmark‐cykler», vil dine personlige oplysninger blive opbevaret hos OTA Solgryns datapartnere iht. GDPR-lovningen. Når du accepterer konkurrencebetingelserne, accepterer du ligeledes at der ifbm. Kampagnen må sendes autogenereret. Sms’er på baggrund af dine donationer.

Supplerende:

Hvis der er mistanke om snyd, har OTA Solgryn ret til at kontrollere og udelukke konkurrencedeltagere. OTA Solgryn forbeholder sig retten til at blokere / slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt ret til at afslutte/stoppe konkurrencer uden varsel.

Tilbage